KC Amsterdam goed voor 3 ziekenhuizen

KC Amsterdam goed voor 3 ziekenhuizen

Gert de Lange overhandigt de Kiwanispoppen aan Angela Jellesma van het Slotervaart Ziekenhuis.

In september 2014 kwam via Kiwanispop.nl een verzoek binnen van het Slotervaart Ziekenhuis om in aanmerking te mogen komen voor Kiwanispoppen. Een contact naar KC Amsterdam resulteerde in een snel positief antwoord. En nu worden de Kiwanispoppen ook daar aan kinderen verstrekt.

Van het AMC-Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam kwam in november 2014 een aanvraag binnen. Ook deze aanvraag werd neergelegd bij KC Amsterdam. En ook hierop kwam het antwoord ‘we doen het’. En als dan in januari 2015 een derde aanvraag komt, nu van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam denk je ‘wat nu?’. Toch maar wat timide contact opgenomen met KC Amsterdam. En . . . . ja hoor: weer ‘we doen het’.

/imagecache/lg/uploads/2023/04/pop1.jpg

Overdracht van Kiwanispoppen aan Marlous de Gee van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis door Els Buitenweg en Gert de Lange.

In het Openlucht Museum sprak ik met Gert de Lange van KC Amsterdam en hij vertelde mij dat hij dezelfde week een afspraak had om de Kiwanis poppen te bezorgen in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (zie foto boven).

Kiwanispop.nl / Bert Dannijs

Deel deze post