Kiwanis pop in de belangstelling

Kiwanis pop in de belangstelling

Op donderdag 20 november 2014 was de Stichting Kiwanispop.nl met een stand aanwezig op het Congres '25 jaar Rechten van het (zieke) kind' in Amersfoort.
Dit congres is georganiseerd door de Stichting Kind & Ziekenhuis en bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor zieke kinderen zoals: ouders, (gespecialiseerde) verpleegkundigen, huisartsen, kinderartsen, maatschappelijk werkers, docenten en andere begeleiders. Er zijn circa 600 bezoekers geweest. Ons doel was meer naamsbekendheid voor de Kiwanispop en het gebruik van de pop in ziekenhuizen en daarmee ook voor Kiwanis.

Op onze druk bezochte stand met een doorlopende vertoning van de film ‘Over het leven van de Kiwanispop’ kwamen veel vragen over het gebruik van de Kiwanispop en hoe je eraan komt. Ook veel enthousiaste informatie over het gebruik van de pop door verpleegkundig personeel uit ziekenhuizen die de pop al gebruiken.
Gezien het aantal poppenfolders dat is meegenomen en de vraag naar visitekaartjes met website en mailadres verwachten we veel reacties uit het land. En inderdaad zaten er de vrijdag erna al reacties en verzoeken in de mailbox.
Dus een aantal Kiwanis Clubs kan binnenkort een verzoek van een ziekenhuis voor de Kiwanispop tegemoet zien.

Deel deze post